Év eleji akciónk!

2024.01.09.

Kezd az évet Tanulással!

Használd ki az év eleji nagy akciónkat!

Ha
  • Aranykalászos gazda,
  • Dajka,
  • Pincérsegéd,
  • Szakácssegéd,
  • Személy- és vagyonőr vagy
  • Tisztítás-technológiai szakmunkás (Takarító)
szeretnél lenni vagy munkádhoz szükséges akkor gyere jelentkezz még ma!

Csak most év elejei akciónk keretében a tanfolyami díj kedvezményesen a felsorolt képzéseknél: 100.100.- Ft. + vizsgadíj

(Kedvezményes ár tartalmazza a 15 % -os új tanulói kedvezményt, a 10 %- os egy összegű befizetésért járó kedvezményt és a 10 %-os előzetes tudás beszámításáért kapott kedvezményt is.)
« Visszalépés

(c) 2013 ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesület

Felnőttképzési engedély száma: E/2020/000114

Felnőttképzési nyílvántartási száma: B/2020/000193

Magán-munkaerőközvetítő nyilvántartásba vételi szám: 9674-1/2009

 

KAPCSOLAT:

 Kapcsolat

 

 _

_

 ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesület honlapján indított feliratkozás / regisztrálás / jelentkezés a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Azaz, feliratkozással / regisztrálással / jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulásodat adod, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadj, valamint kijelented, hogy az általad megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-84443/2015.  Szerver üzemeltető: Gedeon Bt

Adatkezelési tájékoztató      Jogi nyilatkozat 

designer: A-TEAM © developer: EXP ©

Kedves Látogatónk, honlapunk oldalai "sütiket" használ! Ez egy háttérprogram, mely kizárólag a felhasználók technikai azonosítására és statisztikai adatok szerzésére szolgál.
Az EU törvények értelmében önnek hozzá kell járulnia a "sütik" használatához. Ide kattintva elolvashatja az adatkezelési tájékoztatónkat!

Nem fogadom el Elfogadom