Referenciáink

Referenciáink:

A több, mint tízezer hallgatónk.


A www.alfakepzo.hu az ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesületének a felnőttképzéssel foglalkozó internetes oldala.

Szervezetünk a jogelődöket is figyelembe véve, több mint 60 éves múlttal rendelkezik. Fő tevékenységünk - munkáltatói érdekvédelmi szervezetként - a kereskedelmi és vendéglátó ipari szakmával rendelkező vállalkozók érdekvédelme. Az egyesületünk tagja a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdek-képviseleti Szövetségének.

A kereskedelemhez és a vendéglátáshoz értünk legjobban, s szeretnénk hasznos tudással segíteni az érdeklődőket. Tehetjük ezt azért is, mert nemcsak a KISOSZ-nak hanem azon keresztül a Felnőtt Képzési Vállalkozók Szövetségének is tagjai vagyunk.

Az iskolarendszeren kívüli felnőtt oktatás területén már 20 éve tevékenykedünk. Büszkék vagyunk arra, hogy vannak családok, ahol a nagyszülő, szülő és unoka is nálunk tanult.

Az ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesület akkreditációval, ECDL vizsgáztatási joggal, ISO 2001 minőségbiztosítási rendszerrel, kamarai minősítésekkel, 32 szakképesítés kapcsán vizsgahely jogosultsággal is rendelkezik.

 

Kötelező adatszolgáltatás (Frissítve: 2020.12.17.)

(c) 2013 ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesület

Felnőttképzési engedély száma: E/2020/000114

Felnőttképzési nyílvántartási száma: B/2020/000193

Magán-munkaerőközvetítő nyilvántartásba vételi szám: 9674-1/2009

 

KAPCSOLAT:

 Kapcsolat

 

 _

_

 ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesület honlapján indított feliratkozás / regisztrálás / jelentkezés a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Azaz, feliratkozással / regisztrálással / jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulásodat adod, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadj, valamint kijelented, hogy az általad megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-84443/2015.  Szerver üzemeltető: Gedeon Bt

Adatkezelési tájékoztató      Jogi nyilatkozat 

designer: A-TEAM © developer: EXP ©

Kedves Látogatónk, honlapunk oldalai "sütiket" használ! Ez egy háttérprogram, mely kizárólag a felhasználók technikai azonosítására és statisztikai adatok szerzésére szolgál.
Az EU törvények értelmében önnek hozzá kell járulnia a "sütik" használatához. Ide kattintva elolvashatja az adatkezelési tájékoztatónkat!

Nem fogadom el Elfogadom